У Дніпрі до зими утеплять 36 закладів освіти

Дніпро – перше місто в Україні, яке масштабно реалізує проєкт з підвищення енергоефективності у школах та садочках. Саме зараз активні роботи з утеплення тривають у дитсадку № 68. Там вже утеплили фасад, замінили вікна та двері. Триває ще заміна евакуаційних виходів, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на міську раду Дніпра.

Утеплення шкіл та садочків

До початку повномасштабного вторгнення, коли ще діти ходили до дитячих садочків, у закладі саме восени та навесні, коли відключали опалення, було холодно. Тож ми сподіваємося, що завдяки енергоефективності стане набагато тепліше. Також додам, що ми вже відремонтували укриття, а найближчим часом його облаштують всім необхідним для отримання акту від ДСНС. Тож ми дуже чекаємо, як і наші батьки, зустрічі у форматі офлайн з нашими дітьми, – коментує т.в.о. директора ЗДО № 68 Тетяна Смітко.

Утеплення шкіл та садочків

У Дніпрі триває термомодернізація шкіл і садочків. Успішна співпраця команди міського голови Бориса Філатова з ЄБРР створила фундамент довіри банку до міської влади. Нещодавно Дніпро отримав від Європейського банку реконструкції та розвитку черговий транш – 25 млн євро на підвищення енергоефективності. Тож зараз у нашому місті утеплюють 21 заклад освіти, а до кінця цього року – ще 15.

Утеплення шкіл та садочків

Дніпро – перше місто в Україні, яке масштабно реалізує проєкт з підвищення енергоефективності у школах і садочках.  Зовсім скоро розпочнуть роботи з утеплення ще 9-ти закладів освіти. Іще 6 – до кінця року», – коментує представниця відділу технагляду департаменту гуманітарної політики ДМР Валерія Нікіфорова.

Утеплення шкіл та садочків

Нагадаємо, раніше ми писали: Навчальний рік 2023-2024 у Дніпрі. Що буде у школах з групами продовженого дня та секціями