Секретний рецепт. Пишні сирники в духовці та без олії

Сирники, які для багатьох стали улюбленою стравою, можна не смажити на сковороді, а запекти у духовці и при цьому не додавати олію. Вони будуть ще пишніші та корисніші. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • Сир - 600 г
  • Яйця - 6 шт.
  • Ванільний цукор - 1 ч.л.
  • Цукор - 9 ст.л.
  • Розпушувач - 3 ч.л.
  • Сметана - 300 г
  • Манна крупа - 9 ст.л. з гіркою
  • Родзинки - 100 г
  • Борошно - 3 ст.л.

Потрібні силіконові чи паперові формочки. Вихід: 30 шт.

Приготування

Якщо сир вологий – віджати. Додати яйця, збиті венчиком, цукор і ванільний цукор, розпушувач, сметану, манку та родзинки або сухофрукти. Залишити на півгодини до набухання. Всипати борошно, перемішати. У жодному разі не використовувати блендер, інакше буде рідка маса.

У металеву форму вставити паперові, наповнити їх тістом. Запекти в розігрітій духовці при теипературі 180 градусів, без конвекції. Зберігати у паперових формах.

Раніше ми писали, як приготувати фарширований перець в духовці по-домашньому.