Секретний рецепт. Пишні сирники в духовці та без олії
Сирники, які для багатьох стали улюбленою стравою, можна не смажити на сковороді, а запекти у духовці и при цьому не додавати олію. Вони будуть ще пишніші та корисніші. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- Сир - 600 г
- Яйця - 6 шт.
- Ванільний цукор - 1 ч.л.
- Цукор - 9 ст.л.
- Розпушувач - 3 ч.л.
- Сметана - 300 г
- Манна крупа - 9 ст.л. з гіркою
- Родзинки - 100 г
- Борошно - 3 ст.л.
Потрібні силіконові чи паперові формочки. Вихід: 30 шт.
Приготування
Якщо сир вологий – віджати. Додати яйця, збиті венчиком, цукор і ванільний цукор, розпушувач, сметану, манку та родзинки або сухофрукти. Залишити на півгодини до набухання. Всипати борошно, перемішати. У жодному разі не використовувати блендер, інакше буде рідка маса.
У металеву форму вставити паперові, наповнити їх тістом. Запекти в розігрітій духовці при теипературі 180 градусів, без конвекції. Зберігати у паперових формах.
Раніше ми писали, як приготувати фарширований перець в духовці по-домашньому.