Що у Дніпрі з електропостачанням, теплом та водою. Оперативна інформація

Станом на 6:00 п'ятниці, 20 січня, у Дніпрі діють стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Національна енергетична компанія «Укренерго» ввела ліміти споживання електроенергії, які дозволяють проводити вимкнення світла у Дніпрі по стабілізаційних графіках. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міської ради.

Електропостачання

Тривалість погодинних відключень триває від 3 до 5 годин. Стабілізаційні графіки будуть діяти доки наша область не перевищить виділені «Укренерго» ліміти. У випадку надмірного споживання електроенергії будуть введені аварійні відключення.

Дніпрян просять зменшити споживання електроенергії, аби у Дніпрі й надалі діяли погодинні графіки вимкнення світла.

Дізнатися, коли за графіком у вас мають вимкнути світло, можна за посиланнями:      

Відновлення графіків відключень дало змогу стабілізувати ситуацію з електропостачанням об’єктів тепло-, та водопостачання.

Вода та тепло

Станом на 6:00 у Дніпрі працюють всі підвищувальні насосні станції. Тиск води в кранах в нормі, проблем з водопостачанням у мешканців немає. 
 
Всі об'єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро» працюють стабільно. Теплопостачання в будинки подається без зупинок та перебоїв.

Також в роботі всі районні, квартальні та будинкові котельні КП «Теплоенерго». Працюють і всі тепло-розподільчі пункти. 

Відключень електроенергії на об’єктах теплопостачання не зафіксовано.

Аварійні роботи

Протягом ночі тривали аварійні роботи на вул. Робоча, 75. Через це у мешканців цього будинку було припинено подачу тепла. Комунальники працювали без відпочинку, аби якнайшвидше усунути проблему. Наразі теплопостачання в будинку 75 по вул. Робоча вже відновлено. 

За минулу добу, 19 січня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 30 засмічень на мережах водовідведення, а також ліквідовано 18 пошкоджень на мережах водопостачання. 

Станом на 6 ранку жодних аварійних ситуацій на мережах водопостачання та водовідведення немає.

Куди звертатися

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо-, та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:    

  • (056) 732-12-12    
  • (095) 732-12-12    
  • (096) 732-12-12     
  • (073) 732-12-12

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Дніпрі працює громадський транспорт у п'ятницю.