Шоколадне диво: ряжанковий десерт, який затьмарить будь-яке морозиво

Хто не любить шоколадне морозиво? Але чи знаєте ви, що можна зробити десерт, який ще смачніший, багатший і корисніший? Цей рецепт десерту з ряжанки, какао та желатину здивує вас своїм насиченим смаком та простотою приготування. Він застигає до ніжної та вершкової консистенції, подібної до морозива, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Ряжанка 2,5% - 500 мл;
Цукрозамінник - 20 г;
Какао - 40 г;
Желатин - 15 г (у мене швидкорозчинний);
Вода - 100 мл.

Приготування

  1. До ряжанки додаємо підсолоджувач, просіяне какао (просіяти обов'язково), перемішуємо. Желатин розчиняємо у відповідності до інструкції, дуже добре перемішуємо, додаємо до шоколадної маси і знову добре перемішуємо віночком (не міксером!).
  2. Виливаємо в креманки/порційні стаканчики або силіконову форму, ставимо в холодильник на ніч. А вранці на вас чекатиме шоколадне задоволення. Смачніше за будь-яке шоколадне морозиво.

Також раніше ми писали Менше 30 гривень: у Дніпрі раптово впала ціна на яйця (фото)