Шукати зраду там, де її немає. Лікарів Мечникова примушують працювати папараці

У Дніпрі в обласній лікарні імені Мечникова медиків змушують бути не лише ботами, але й папараці. Люди у білих халатах тут мають щодня винюхувати, вишукувати, слідкувати за роботою комунальних служб. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на «Дніпро Оперативний»

Раніше ми писали про те, як одна з медпрацівниць лікарні Мечникова ексклюзивно розповіла, як лікарі вимушені писати оди Риженку навіть під час роботи з пацієнтами.

Стало відомо також, Сергій Риженко перетворив своїх підлеглих не тільки на ботів. Він ще й змушує їх бути папараці.

Про ще одну забаганку меддиректора Мечникова кореспондентам на умовах приватності розказала одна зі співробітниць лікарні, пані Тетяна. ім’я медикині змінено з етичних міркувань задля її ж безпеки.

Жінка розповіла, що працювати в Мечці просто неможливо, дедалі стає вкрай важче.

Дуже хотілося б якось пролити світло на цю історію, змінити щось, тому, що неможливо працювати. Насправді дуже важко. Дуже багато досвідчених лікарів, які пішли з лікарні, бо їм неприємно, просто гидко там знаходитись з цим керівництвом, з цими людьми. 

Виявляється, замість порятунку людських життів, лікарів змушують винюхувати, вишукавати, слідкувати за роботою комунальних служб. А потім постити це до телеграм каналу, за наповнюваністю якого слідкує все той самий спеціальний відділ Мечникова, який плідно працює над створенням культу Риженка. 

Карабас-Барабас у білому халаті. Нововведення від Риженка. Наказ лікарям – знімати мусорки. «Вся праця в лікарні точиться навколо того, щоб постійно знімати роліки, знімати відео, писати пости на честь Риженка» - медичний працівник.

Відмовитись можна, але наслідки будуть недобрі

Як розповіла пані Тетяна, вона б могла відмовитись від поставлених завдань, але це одразу мала, б "або звільнення, або перевод в інше відділення. Крім того, це може бути не лише пресінг, але й якісь економічні, фінансові негаразди. І таких ситуацій немало. 

Подробиці у відео: