Системна підготовка до зими. Філатов оглянув одну з котелень, де оновили теплогосподарство

Місто Дніпро активно готується до наступного опалювального сезону. Роботи розпочали заздалегідь, враховуючи досвід попередньої зими, яка проходила в умовах війни, та складні прогнози на цей рік, повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міську раду.

Дніпро скеровує ресурси на ретельну підготовку до зими

До опалювального сезону ми готуємося вже зараз, влітку. Минулого року ми анонсували придбання найпотужнішої газопоршневої станції Jenbacher, яка на той час була другою за потужністю в країні. Вона добре себе зарекомендувала взимку. Зараз вона повністю встановлена, обладнана всім необхідним і вже працюватиме стаціонарно на одній з котелень міста, - зазначив мер Дніпра Борис Філатов.

Окрім установки нової станції, на котельні також повністю замінили старі вікна, встановили новий котел та енергоефективні насосні агрегати, які споживають вдвічі менше електроенергії.

Дніпро скеровує ресурси на ретельну підготовку до зими

Загалом до зими у Дніпрі планують капітально відремонтувати 29 котлів та встановити понад 50 енергоощадних насосів. Також буде замінено ділянки теплових мереж та проведено утеплення.

Дніпро скеровує ресурси на ретельну підготовку до зими

Окрім цього, завдяки домовленостям Бориса Філатова, місто системно отримує генератори від іноземних міст-партнерів.

Також раніше ми писали Житлову субсидію перерахують через здорожчання світла: пояснення від ПФУ