Якщо набридла курятина: ситна та незвична страва з курки

Курятина сьогодні - найдешевше та найпопулярніше м'ясо у Дніпрі. Однак, кожного дня їсти стандартні страви з курки набридає. Рецептом смачної ситної страви ділиться “Дніпровська панорама”.

Інгредієнти:

Курка (філе або філе стегна) – 500-600 г

Цибуля - 1 шт.

Морква – 1 шт.

Часник - 2-3 зубчики

Консервована квасоля - 1 банка

Солодкий перець – 2-3 шт.

Сіль, перець, спеції (орегано, італійські трави, копчена паприка, тощо), зелень - за смаком

Олія для смаження

Помідори або томатний соус

Приготування:

Усі інгредієнти нарізати кубиком. Потім на гарячій пательні обсмажити цибулю, часник та моркву, додати курку. Після цього додаємо болгарський перець і все разом швидко обсмажуємо. Наприкінці кладемо квасолю (якщо вона з томатом, то пасту можна не додавати) і зелень.

Три хвилини під кришкою - і ситна вечеря для всієї родини готова.

Раніше ми писали Все змішав ложкою – і в духовку. Як приготувати манник на ряженці