Якщо набридла курятина: ситна та незвична страва з курки
Курятина сьогодні - найдешевше та найпопулярніше м'ясо у Дніпрі. Однак, кожного дня їсти стандартні страви з курки набридає. Рецептом смачної ситної страви ділиться “Дніпровська панорама”.
Інгредієнти:
Курка (філе або філе стегна) – 500-600 г
Цибуля - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник - 2-3 зубчики
Консервована квасоля - 1 банка
Солодкий перець – 2-3 шт.
Сіль, перець, спеції (орегано, італійські трави, копчена паприка, тощо), зелень - за смаком
Олія для смаження
Помідори або томатний соус
Приготування:
Усі інгредієнти нарізати кубиком. Потім на гарячій пательні обсмажити цибулю, часник та моркву, додати курку. Після цього додаємо болгарський перець і все разом швидко обсмажуємо. Наприкінці кладемо квасолю (якщо вона з томатом, то пасту можна не додавати) і зелень.
Три хвилини під кришкою - і ситна вечеря для всієї родини готова.
Раніше ми писали Все змішав ложкою – і в духовку. Як приготувати манник на ряженці