Смачні рогалики з вареним молоком: рецепт від дніпровського кулінара

Зима - це пора домашніх затишних посиденьок за чаєм з ароматними булочками і рогаликами. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт простих і смачних домашніх рогаликів з вареним молоком. Вони підійдуть як для повсякденного чаювання, так і для святкового столу, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Сметана 70 гр.
Вершкове масло або маргарин 100 гр.
Борошно 280 гр.
Яєчний жовток 1 шт.
Цукор 3 ст. л.
Сіль щіпка.
Розпушувач 1 ч. л.
Варене молоко - 100 гр.
Цукор+мак для прикраси.

рецепт домашних рогаликів


Приготування:

  1. До борошна додаємо розпушувач, дрібку солі, цукру, все перемішуємо.
  2. За допомогою терки перетираємо масло з борошном в крихту.
  3. В отриману крихту додаємо жовток, сметану і замішуємо тісто.
  4. Перекладаємо тісто в пакет і забираємо в морозильник на 30 хвилин.
  5. Потім посипаємо робочу поверхню борошном і розкочуємо тісто в тонкий пласт.
  6. За допомогою ролика поділяємо тісто, як показано на відео.
  7. На кожен трикутник кладемо варене згущене молоко і скручуємо рогалик.
  8. Краї добре притискаємо і відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Також раніше ми писали Квашена капуста в пакеті за лічені хвилини: рецепт, за який можна віддати мільйон