Соус з малини до м'яса на зиму. Яскравий та пряний

Якщо вам набридли банальні томатні соуси для барбекю – подумайте над використанням малини. Сезон цієї ягоди в розпалі, а застосовувати її можна не тільки в компотах, випіканні та консервації, повідомляє Дніпровська панорама.

3 л малини перетерти через сито або через марлю (вийде десь 1,5 л).

Додати 12 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі, 1 ст. л. оцту, 1 ч. л. червоного меленого перцю, 1 середня головка часнику через часникодавку, 1 пачка хмелі-сунелі.

Варити 30 хв на слабкому вогні.

2 ст. л. крохмалю розвести в 100 гр води і влити, помішуючи, у соус, хай покипить ще 10 хв. Закатати в стерилізовані банки.

Нагадаємо, раніше ми писали: Два рецепти оригінального варення з м'яти. Незамінне при застуді