Свавілля на Азовському морі. У Кирилівці окупанти відбирають бази відпочинку та будинки

У тимчасово окупованій Кирилівці початок курортного сезону ознаменувався новою хвилею націоналізації майна. Здебільшого російські загарбники у змові зі зрадниками забирають приватні будинки, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на РІА-Мелітополь.

Цікаво, що відбирання майна збіглося із завезенням нових підрозділів російської армії

Здебільшого за наводкою колаборантів рашисти ходять тими будинками, з яких власники виїхали на підконтрольну Україні територію або закордон, але поселили в себе батьків, знайомих. Вимагають документи на будинок і прописку. Якщо таких немає, то просто виселяють. Намагалися виселити батьків пожежного нашого, - розповідає житель Кирилівки.

У будинках, непридатних для життя, а в Кирилівці такі з'явилися після того, як у них відрізали електрику за несплату боргів, зокрема й колаборантами, які оселилися в чужих помешканнях, триває повне пограбування майна. Будинок голови селищної ради Івана Малєєва, якого орки двічі брали в полон, був розграбований в першу чергу.

Нагадаємо, раніше ми писали: "Очі б мої вас не бачили". Що зараз відбувається в Кирилівці на Азовському морі (фото, відео)