У Дніпрі розцвів найбільший розарій. Понад 1000 кущів жовтих, коралових, пурпурних, червоних та помаранчевих троянд чарують ніжними пелюстками (фото)

Найбільший міський розарій у парку Глоби вже починає цвісти! Середина травня у Дніпрі розпочинається з барвистої феєрії! У парку імені Лазаря Глоби розцвітає справжня королева квітів - троянда. Найбільший міський розарій вражає уяву різноманіттям кольорів та ароматів. Понад тисяча кущів жовтих, коралових, пурпурних, червоних та помаранчевих троянд чарують своїми ніжними пелюстками. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на департамент парків та рекреацій ДМР.

Протягом року за цією красою пильно доглядають працівники КП "Міська інфраструктура". Вони дбайливо підживлюють троянди, прополюють бур'яни, проводять санітарну обрізку та поливають квітники. Завдяки їхній праці та сприятливим погодним умовам троянди у парку Глоби розцвіли пишно й рясно.

"Легендарний розарій у парку Глоби вже починає цвісти. Понад тисячу кущів жовтих, коралових, біло-рожевих, червоних та помаранчевих квітів – справжнє трояндове різноманіття. Закликаємо усіх відвідувачів парку плекати та обережно відноситися до цієї краси", - зазначають у Департаменті парків і рекреації.

Тож не зволікайте! Прогулянка мальовничими алеями парку Глоби стане незабутнім враженням, адже саме зараз можна помилуватися розкішним цвітінням троянд. Насолоджуйтесь красою та не забудьте зробити чудові фото на пам'ять!

роза1роза2роза3роза4роза5роза6

Нагадаємо, раніше ми писали

Врятуйте свій фікус: поширені хвороби та їхні причини