У Дніпрі "замінували" будівлі СБУ, ОВА, суди та сотні інших об'єктів

У Дніпрі за минулу добу надійшли повідомлення про замінування будівель СБУ, ОВА, судів, банків, лакарень, аеропорту, редакції, дитячі садки та торгівельні центри. Загалом було обстежено 329 об’єктів у місті. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

За минулу добу надійшло 3 повідомлення про замінування у місті Дніпро. Перше - про замінування будівлі СБУ, редакції та усіх судів міста. Обстежено 58 об'єктів: 15 судів, будівлю СБУ та редакцію. Друге повідомлення - про замінування будівлі військової адміністрації, аеропорту та усіх лікарень міста. Було обстежено 41 об'єкт: аеропорт, 38 медичних закладів, Дніпропетровську обласну державну адміністрацію та Дніпровську міську раду. Третє повідомлення було про замінування дитячих садків, торгівельних центрів та банків міста. Співробітниками поліції перевірено 230 об’єктів: 32 торгівельні центри, 154 заклади освіти, в тому числі дитячі садочки, 44 банківські установи.

Загалом було обстежено 329 об’єктів - жодних вибухових предметів не було знайдено. Інформація про замінування не підтвердилась, всі 3 виклики виявилися хибними.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі "замінували" дитячу лікарню.