У Дніпрі злодій виніс із квартири 27 тисяч доларів

У Дніпрі раніше судимий чоловік підібрав ключ до замка та проник у квартиру, звідки викрав грошові кошти у сумі 27 тісяч доларів США. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

Крадіжка сталася 20 квітня у квартирі, розташованій у Шевченківському районі Дніпра. Поліцейські встановили, що до злочину причетний 44-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель. Злодія затримали. Під час затримання у нього вилучили пістолет калібру 9 мм з патронами.

Изъяли пистолет

27 спіробітники поліції провели обшук за місцем мешкання підозрюваного у крадіжці. Поліцейські вилучили у чоловіка мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти у сумі 27 тисяч доларів США.

За даним фактом були відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка) та ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловіка було затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині підліток вкрав 1,3 млн грн допомоги за загибель військовослужбовця.