У котельнях Дніпра замінюють вікна для збереження тепла

За дорученням мера Дніпра Бориса Філатова черговий по місту директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко проінспектував роботу двох об’єктів теплопостачання у Новокодацькому районі. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

kot1-optimized

Перша локація - районна котельня на бул. Рубіновому, яка забезпечує теплом 112 будинків, 8 школ і 9 дитячих садочків. 

Хочу акцентувати увагу, що незважаючи на онлайн формат навчання, у навчальних закладах все одно необхідно підтримувати комфортну температуру та опалювати приміщення. Інакше внутрішньо будинкова система опалення розмерзнеться, а сучасні ремонти втратять свій гарний і охайний вигляд. Стосовно котельні, то тут встановлено 3 котли, протяжність мереж складає приблизно 59 км. Від неї отримують тепло мешканці ж/м Покровський, Червоний Камінь і Парус. Завдяки підтримці міськради, зараз тут проводиться заміна вікон, також нещодавно встановлено відеоспостереження,- розповів директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко.

Другою локацією стала районна котельня по вул. Коробова. Тут встановлено 6 котлів, а протяжність теплових мереж складає 18 км. Забезпечує теплом 47 будинків, 2 школи та 2 дошкільних навчальних заклади. Це ж/м Червоний камінь і частина Покровського. В котельні теж зараз замінюють вікна. Один котел знаходиться в реконструкції, над якою працюють фахівці КП «Теплоенерго» з цеху централізованого ремонту.

Провівши інспектування дав рекомендацію доукомплектувати слюсарну майстерню, все інше на гідному рівні. Заміна вікон - важливий крок до збереження тепла у котельні, - додав Андрій Клименко.

кот2

кот3

Нагадаємо, бійці бригади з Дніпропетровщини показали свій танк та пояснили, навіщо їм Leopard.