В Днепре умерла известная женщина в культурных кругах

1 июня в Днепре перестало биться сердце женщины, которую хорошо знали в культурной среде. Остановилось сердце Галины Ивановны Гавриловой директора Днепровской центральной районной библиотеки. Об этом корреспондент "Днепровской панорамы" узнал от коллег.

Галина Іванівна Гаврилова, директор КЗ «Дніпровська центральна районна бібліотека» пішла в світ інший, сьогодні 1 червня 2019 р.

Померла передчасно, від хвороби, не доживши до дня народження місяць … Рівно місяць. В Центральній районній бібліотеці вона пропрацювала 37 років, загальний бібліотечний стаж - 44 роки.

Галина Іванівна Гаврилова свою трудову діяльність розпочала у 1975 році завідуючою Варварівської сільської бібліотеки Синельниківського району Дніпропетровської області. Там ії батьківщина… В 1977 році поступила в Харківський державний інститут культури на бібліотечний факультет і з 1982 року і по теперішній час працювала в Центральній районній бібліотеці Дніпропетровського району. З 1982 по 1993 рік - на посаді старшого методиста ЦБС.

З 1993 по 1999 рр. - провідний методист ЦБС. А з жовтня 1999 року на посаді директора Дніпропетровської РЦБС, нині комунальний заклад «Дніпровська центральна районна бібліотека». Володіла повною та достовірною інформацією про систему бібліотек.

Господарчі процеси та результати роботи закладу - завжди в неї на контролі були. Ефективно застосовувала професійні знання в практичної діяльності – того ж вимагала і від усіх. Галина Іванівна була висококваліфікованим спеціалістом, досвідченим та ініціативним організатором – не всяка людина може настільки довго працювати в суто жіночому колективі і управляти ним так, як добра господиня… З виду проста жінка, але мудра й освічена.

Бачила все і всіх: кому погано – підбадьорить могла, допомагала по мірі можливості всім – кому потрібно, іноді була і суворою і вимогливою…Вона просто мудрою була… Прекрасно володіла культурою спілкування. Користувалась повагою серед своїх колег і керівництва. Галина Іванівна нагороджена багатьма Почесними відзнаками – грамотами районного значення, обласного, Почесними Грамотами Міністерства культури України, голови Дніпропетровської обласної ради, голови Дніпропетровської районної ради, голови Дніпропетровської райдержадміністрації, голови Ювілейної селищної ради, районного відділу культури. Колектив КЗ «Дніпровська центральна районна бібліотека» висловлює щирі, глибокі співчуття рідним і близьким, друзям і колегам померлої.

Ми завжди будемо ії пам’ятати.

Напомним, ранее мы писали Выпал град с голубиное яйцо: что натворила стихия (Видео)  В Бердянске объявлен сухой закон: подробности для отдыхающих  В Днепре из-за ремонта перекроют Кайдакский мост: подробности Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook. Подписывайтесь на наш канал в Telegram.