Швидка вечеря. Рецепт часникових піт

Після важкого робочого дня хочеться прийти додому та швидко перекусити. Зараз вже ввечері холодніше, тому фрукти чи йогурти не дуже насичають. Дніпровська панорама ділиться рецептом швидкої та поживної страви на вечерю.

Інгредієнти:

Борошно 200 гр.
Сіль 1 ч. л.
Цукор 1 ч. лє
Часник 3 зубчики.
Петрушка 20 г.
Вершкове масло розтоплене 1 ст. л.
Вода 380гр.
Для начинки: курка смажена в паніровці, помідор, салат і соус цезар.


Приготування:

Усі інгредієнти змішати вінчиком. Смажити на середньому вогні на трохи змащеній рослинною олією сковороді) Вилийте тісто, трохи розподіліть і чекайте коли воно почне схоплюватися зверху. Тепер потрібно перевертати приблизно кожні 30 секунд поки вона сильно не надується і не підсохне.
Загорнути начинку та насолоджуватися смаком.

Також ми писали Обожнює вся сім'я: рецепт млинців з грибами, куркою та сиром