Вночі дістанемо пухові ковдри. Синоптики попередили про тимчасове похолодання у Дніпрі та області (карта)

Короткочасні дощі завтра, 20 липня, пройдуть, хоча й у різний час доби, проте практично повсюди в Україні. При грозах можливі короткі сильні зливи, рвучкий вітер та град. Без опадів буде лише Крим та Приазов'я, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на синоптика Наталку Діденко.

Це призведе до тимчасового зниження температури, особливо це буде помітно вночі.

Кому й теперішнє повітря жаркувате, відкривайте на повну вночі вікна, очікується +13+19 градусів, на півдні до +20+22, а протягом дня температура повітря становитиме в більшості областей України +23+29 градусів, на півдні місцями до +30+32 градусів.

Невеликий острівець холоднішої погоди вигулькне завтра на Дніпропетровщині, Полтавщині та навколо Кропивницького - тимчасово завтра там +19+23 градуси, - зазначила синоптик.

погода 20 липня

За словами Діденко, далі, в п'ятницю, буде переважно без опадів, у суботу - часом дощі та похолодання у північних областях, а далі знову підвищення температури повітря.

Погода від Дніпровського регіонального гідрометеоцентру

Найближчої доби на Дніпропетровщині синоптики прогнозують комфортну погоду, вдень – короткочасні дощі.

20 липня по області: мінлива хмарність, вночі без істотних опадів. Вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура по області:  вночі 15-20 градусів, вдень – 22-27.
 
21-22 липня  у Дніпропетровській області збережеться схожа погода. Місцями короткочасні дощі, грози і комфортна температура  практично на тих же позначках. Вночі  16-21 градусів, вдень 25-30.

Нагадаємо, раніше ми писали: Солодкий аукціон: у Дніпрі за борги продається фабрика “АВК”