Курортний сезон у Кирилівці на Азовському морі. Люди бояться ходити на пляж (фото)

Друге літо на Азовському узбережжі окупованої частини Запорізької області проходить, на жаль, без курортників. Здебільшого на пляжах з'являються люди тільки на вихідних, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Ріа Південь.

Така ситуація спостерігається в Кирилівці, Степанівці, Ботієвому. А ось у Примпосаді відпочивають виключно військові рф. В'їзд у це курортне селище дозволений тільки власникам баз і місцевим жителям. Для відвідувачів Примпосад закритий від так званої глибокої балки до Тубала. Навіть пляжем пройти не дозволяють. Усюди на підступах до узбережжя виставлено охорону. Через це пляжі пусті пустісінькі. Не резикують їхати до такого небезпечного Азовського моря й мешканці сусіднього Мелітополя.

Азовське море Кирилівка

На базах відпочинку в Ботієво охорону розпустили. Рашисти здебільшого зайняли посадки. У санаторії для лікування грязями хворих на псоріаз та інші нашкірні захворювання оселилися ФСБшники. На вході виставлена воєнізована охорона.  

А ось у Степанівці процвітає бізнес місцевого зрадника Геннадія Полежаєва. За окупантів барига збудував ресторан і басейн. Сьогодні любитель "русского мира" годує і поїть офіцерів ФСБ.

лета

У морі вже почали з'являтися дрібні медузи, але не багато. За відпочивальниками стежать гелікоптери з Zетками на череві, які літають над головами курортників.

Нагадаємо, раніше ми писали

"Очі б мої вас не бачили". Що зараз відбувається в Кирилівці на Азовському морі