За 46 років врятував багато життів. На Дніпропетровщині перестало битися серце видатного лікаря

На 74-му році у Марганці Дніпропетровської області пішов з життя відомий лікар Антіпов Олександр Костянтинович. Він 46 років присвятив медицині та врятува багато людей. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост у Facebook мера Марганця Геннадія Боровика.

Міський голова Марганця відзначив великий внесок відомого у місті лікаря у спасіння життів та здоров'я людей. Лікар Антіпов до останнього праюцював на робочому місці, незважаючи на свій похилий вік.

"Перестало битися серце прекрасної людини і видатного лікаря – Олександра Костянтиновича Антіпова.
Олександр Костянтинович - людина-легенда, завідувач терапевтичного відділення Марганецької міської лікарні. Важко порахувати, скільком пацієнтам він допоміг, скількох врятував від смерті і скільки важких хвороб переміг. 46 років він присвятив професії лікаря і майже до останнього свого дня працював на робочому місці, допомагаючи нашим людям.
Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Усе місто поділяє з вами біль та горе. Нехай добра світла пам’ять назавжди залишиться у серцях усіх, хто знав його, кого Він лікував, любив та шанував", - написав у Facebook Геннадій Боровик.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі пішла з життя екс-директор середньої школи 117.