За голову снайпера бригади з Дніпропетровщини ворог оголосив нагороду

Снайпер 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади Данила зі своїми напарниками може навіть дві доби пролежати в укритті в очікуванні конкретної цілі. Також вони корегують вогонь противника, вводячи його в оману. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на АрміяІnform.

снайпер Данила1

Данила виконував бойові завдання на найгарячіших напрямках Донецької області. Зараз він знаходиться на Луганщині. 

Мені побратими розповіли після повернення з чергового бойового завдання, що рашисти на сайтах так званого лнр оголосили за мене нагороду в 18 тисяч доларів. Я прекрасно розумію, що такі люди, як я і мої побратими, для них дуже цінні, тому ми завжди дуже обачно і тихо працюємо, - розповідає снайпер.

За майже півтора року війни ворог неодноразово намагався "працювати" по Данилі та його побратимам. Десантник-снайпер впевнений, що його оберігає маленька донечка, фото якої він носить у бронежилеті.

Бувало таке, повертаємось із завдання, а прямо перед нами починають прилітати снаряди, але ми живі й здорові. Москалі бісяться, запускають дрони, висилають по нас групи свої, але знову для них усе марно. А потім починають з арти крити, а ми все одно виходимо цілими з таких складних ситуацій. Ми знаємо, як в них "підгорає" від цього, - каже Данило.

За йго словами, саме тут він знайшов справжніх друзів. Одного разу його врятував військовослужбовець, якого він бачив лише один раз у житті.

Такої дружби в цивільному житті немає. Тут ніхто не свариться, не конфліктує. Всі наші хлопці, коли йшли сюди, розуміли, що можуть не повернутися додому. Я й сам, коли останній раз бачив дружину та новонароджену донечку, залишив їм свій берет і сказав, якщо не повернусь, то хочу, щоб моя маленька копія знала історію свого батька… Але ми з моїми побратимами впевнено працюємо до нашої Перемоги. Я не маю сумнівів, що зовсім скоро буду вже гратися з нею і сам розповім про власний життєвий шлях, - додає Захисник України.

Нагадаємо, стало відомо, які ракети вночі ворог випустив по Дніпру та області.