Заміна сантехніки, ремонт під'їзда та новий ліфт. У Дніпрі міські комунальні служби оновили будинок та гуртожиток

У суботу, 11 березня черговий по місту, директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай проінспектував хід ремонту сантехнічних систем у житловому будинку за адресою вул. Данила Нечая, 15. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Жителі цього будинку звернулись до міського голови Бориса Філатова з проханням стосовно ремонту сантехнічних систем (опалення, холодне водопостачання та каналізація), адже труби тут не замінювали з моменту будівництва. Мером було надано доручення профільним службам обстежити стан комунікацій, за результатами якого прийняли рішення про їх повну заміну. 

Роботи було розпочато 2 тижні тому, старі іржаві труби замінили на нові – поліпропіленові. Такі труби не піддаються корозії та мають строк експлуатації більше 25 років. Також замінили вентилі та засувки на усіх стояках. Якщо у якійсь квартирі трапилася аварійна ситуації чи необхідно провести ремонтні роботи, тепер є можливість перекрити стояк окремо, не відключаючи будинок повністю, - прокоментував роботи Владислав Грицай.

Він додав, що роботи виконуються згідно з графіком. Вже зовсім скоро мешканці зможуть користуватися новими сантехнічними системами.

грицгриц1гриц2гриц3


Також черговий по місту, директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай проінспектував хід робіт по заміні електричних систем та щитової, а також ремонт під’їзду із встановленням металопластикових вікон у гуртожитку за адресою вул. Данила Нечая, 19.

Мешканці гуртожитку звернулись на гарячу лінію міського голови з проханням замінити електричні системи, адже у будинку проживає багато людей, тому старі мережі не завжди витримували навантаження. Сьогодні проінспектували, як виконуються доручення мера та побачили, що працівниками профільного підприємства проводяться роботи із повної заміни старих мереж електропостачання та оновлення щитової будинку, - розповів Владислав Грицай.

Роботи по ремонту під’їзду вже завершено. Тут пофарбували стіни, старі вікна замінили на металопластикові, улаштували відкоси та встановили нові двері з довідниками. Такі заходи підвищать енергоефективність будинку взимку. 
Також минулого року у будинку було замінено вже другий ліфт.

грицайгрицай1грицай2грицай3

Раніше ми писали, що у Дніпрі почали працювати нові комунальні автобусні маршрути: куди їздитимуть.