Завжди неперевершена. Як приготувати курячу запіканку

Куряча запіканка із сирною скоринкою може стати справжньою окрасою столу. Її приготувати досить просто і вона завжди виходить незрівнянною. Про це пише Дніпровська панорама.

Складові

  • Куряча грудка
  • Помідори – 2 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Сир – 150 гр.
  • Часник
  • Спеції

Приготування

  • Курячі грудки ріжемо на дрібні шматочки.
  • Форму змащуємо олією, викладаємо грудку і приправляємо спеціями (сіль, копчена паприка, перець і трохи приправи ролтон).
  • 3 яйця збиваємо зі сметаною та часником, заливаємо грудку.
  • Сир трем на великій тертці та додаємо половину до грудки. Перемішали та утрамбували.
  • Помідори ріжемо кільцями і викладаємо поверх грудки.
  • Посипаємо сиром, що залишився, і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 35-40 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати грецький пиріг до сніданку.