Завжди неперевершена. Як приготувати курячу запіканку
Куряча запіканка із сирною скоринкою може стати справжньою окрасою столу. Її приготувати досить просто і вона завжди виходить незрівнянною. Про це пише Дніпровська панорама.
Складові
- Куряча грудка
- Помідори – 2 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Сметана – 3 ст.л.
- Сир – 150 гр.
- Часник
- Спеції
Приготування
- Курячі грудки ріжемо на дрібні шматочки.
- Форму змащуємо олією, викладаємо грудку і приправляємо спеціями (сіль, копчена паприка, перець і трохи приправи ролтон).
- 3 яйця збиваємо зі сметаною та часником, заливаємо грудку.
- Сир трем на великій тертці та додаємо половину до грудки. Перемішали та утрамбували.
- Помідори ріжемо кільцями і викладаємо поверх грудки.
- Посипаємо сиром, що залишився, і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 35-40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати грецький пиріг до сніданку.