З'єдную капусту та кабачок. Виходять оладки з неймовірним смаком
Поєднаних між собою продуктів є безліч. Наприклад, логічно, що картопля може стати гарним гарніром для м'яса, при цьому риба не завжди підходить до пюре. Деякі поєднання продуктів здаються дивними, у своїй дають неймовірний смак. Серед таких продуктів – кабачок та капуста, повідомляє Дніпровська панорама.
Не особливо люблять поєднувати ці овочі разом європейці, тому що вважають, що вони дають своєрідний смак. Однак, при приготуванні оладок із цих овочів, важко повірити в погану поєднання цих продуктів.
Інгредієнти для кабачкових оладків:
- Капуста - 300 г;
- Кабачок - 350 г;
- Сіль - 0,5 ч.л.;
- Копчена паприка - 0,5 ч.л.;
- Сметана - 1 ст.л.;
- Борошно - 7 ст.л.
Приготування кабачкових оладків:
Подрібнюємо на великих різцях терки кабачок і капусту, солимо, висипаємо копчену паприку. До овочевої маси викладаємо сметану, перемішуємо.
Просіюємо в масу борошно, замішуємо тісто для оладок. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо по столовій ложці тіста.
Оладки обсмажуємо під кришкою на середньому вогні до золотистої скоринки.
Треба підрум'янити оладки з обох боків.
Позбутися зайвого жиру на оладках допоможе паперовий рушник.
Рекомендується вживати овочеві оладки гарячими, так вони будуть смачнішими.
Нагадаємо, раніше ми писали: Смакуватимемо взимку. Приготуємо неймовірний компот із полуниці та черешні.