Ці огірочки на мінералці розлітаються на раз-два. Будете готувати щодня

Сезон огірків сьогодні у розпалі. Багато господарок хочуть приготувати такі смачні огірки, щоб вони були хрусткими та смачними, і їх можна було подавати не лише до молодої картоплі. Дніпровська панорама поділиться простим і дуже доступним рецептом, який стане для вас справжньою знахідкою. Є в ньому не один маленький секрет.

Інгредієнти:

● 1 кг невеликих огірків
● мінеральна вода газована - 1 літр
● сіль – 2 стіл. ложки
● часник - три зубки
● пучок кропу

огірки малосольні


Приготування:

На дно ємності викласти половину кропу (попередньо промити). Огірки промити, відрізати кінчики, скласти в ємність.
На огірки викласти другу половину кропу та дрібно порізаний часник.
Окремо розвести сіль у мінералці.
Залити огірки цією сумішшю (щоб вони були вкриті повністю).
Огірки прибрати у холодильник. Готові вони будуть вже через 12 – 14 годин.

Нагадаємо, раніше ми писали

Відмінна закрутка на зиму: паста з болгарського перцю нікого не залишить байдужим