Дніпро квітучий: мешканці Соборного району вчергове влаштували суботник  в рамках загальноміських акцій 

Мешканці Соборного району продовжують активно долучатися до суботників у рамках загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий. Цього разу прибрати територію згуртувалися жителі будинку по просп. Героїв, 17. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

мешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботник

Усі гуртом з мешканцями навели порядок, зокрема й прибрали стихійні смітники, упорядкували клумби, висадили квіти. Загалом, мешканці ж/м Перемога часто самі ініціюють такі суботники і  проводять прибирання на подвірʼях, оскільки розуміють важливість підтримання порядку на своїх територіях. Сьогодні для учасників суботника організували частування. Тож на цьому не зупиняємося і продовжуватимемо такі толоки, - зазначив голова адміністрації Соборного району Володимир Федоренко. 

Переселенка Ольга нині мешкає у будинку за згаданою адресою і теж взяла участь у суботнику. 

Фарбували, косили, саджали, поливали. Важливо доглядати за територією, де проживаєш. Зараз мешкаю тут, тож і приєдналася. Від наведеної краси і настрій покращився, - підкреслила пані Ольга. 

Місцевий мешканець Дмитро вийшов на суботник зі своїми двома синами і додає:

Зробили охайним наше подвір’я. Воно стало набагато красивішим. Разом зі мною працювали двоє синів. Важливо привчати дітей до таких робіт.

мешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботникмешканці Дніпра вийшли на суботник

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі в парку Глоби вийшов на воду перший виводок каченят.