Дніпрянка Магучіх вийде заміж. Коли буде весілля (відео)

Знаменита легкоатлетка із Дніпра, чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх виходить заміж. Її обранець – 19-річний спортсмен, легкоатлет Назар Степанов. Він бігає на 110 м з бар’єрами. Назар - син тренерки Ярослави - Тетяни Степанової. Про заручини Ярослава розповіла в інтерв’ю для YouTube-шоу Жені Яновича "20:23", пише Дніпровська панорама.

магучіх заміж

У мене є вже обручка. Хлопець мені зробив пропозицію, коли ми повернулися в Україну, при батьках. Тому моє серце зайнято. Ми приїхали додому, батьки мене зустріли. Була його мама - це моя тренерка. Про обручку я знала, бо ми її обирали разом в Америці, - розповіла 22-річна Ярослава.

Саме весілля вирішили робити вже після Олімпійських ігор-2024.

Докладніше - у відео:

Ярослава Магучіх – восьма українська легкоатлетка, що виконала норматив на Олімпіаду-2024. Крім трьох стрибунок у висоту, це уже зробила Марина Бех-Романчук (потрійний стрибок), Михайло Кохан (метання молота), Вікторія Ткачук та Анна Рижиковій (біг на 400 метрів з бар'єрами), а також Олена Собчук (спортивна ходьба на 20 км).

Магучіх

Нагадаємо, раніше ми писали: Спорт попри усе: у Дніпрі продовжують виховувати майбутніх чемпіонів навіть під час війни

Місяць посилених тренувань та неймовірний виступ перед молоддю: у Дніпрі учасниці УТВ долучились до обласного чемпіонату з черлідингу