Фотовиставку про життя українців від газети "День" покажуть у Дніпрі

19 січня у Дніпрі стартує акція газети "День" - щорічна фотовиставка. Акція має назву "Те, що треба у холодні зимові дні", або 200 фотошедеврів. 

Це вже не перша культурна подія за участі газети, що відбудеться на найкращому презентаційному майданчику в Дніпрі – у Музеї українського живопису.

І минулого, і позаминулого року масштабну фотовиставку "Дня" відвідали тисячі жителів міста та області, що мали можливість насолодитися фотороботами досвідчених майстрів і талановитих аматорів. Теми робіт - сьогодення України та її людей.

Цьогоріч у Дніпрі буде представлено 200 найкращих світлин ХІХ Міжнародного фотоконкурсу "Дня". Особливістю 2017 року стало те, що багато фотографів надіслали цілі серії робіт – від есе до фотодрам. Серед них - і фотосвітлини, присвячені українським Героям - нашим Захисникам.  

Традиційно, формат Днів "Дня" передбачає не тільки перегляд фоторобіт, але й змістовне та цікаве спілкування. 19 січня о 14-й годині у Музеї українського живопису почнеться зустріч головного редактора "Дня" Лариси Івшиної з "живою" громадою Дніпра.


У рамках діалогу буде представлено нову книгу з Бібліотеки газети "День", що вже стала бестселером, – "Корона, або Спадщина Королівства Руського". Тисячу її примірників отримають і біліотеки Дніпра. 

О 16-й годині 19 січня в Музеї українського живопису відбудеться урочисте відкриття XIX Міжнародної фотовиставки "День"-2017. Серед поважних гостей події очікується й міський голова Дніпра Борис Філатов, який багато уваги приділяє перетворенню свого міста на культурну столицю України. 

"Запрошую городян відвідати XIX Міжнародну фотовиставку "День" – 2017, – каже Борис Філатов. – Усі знакові події року, що минув, ви зможете побачити на світлинах талановитих фотографів із усієї країни. Вже третій рік поспіль цей проект – бажаний гість у Дніпрі. І ці фото – справді те, що треба у холодні зимові дні. Приходьте обов’язково з рідними та друзями. Також, вже за традицією, на відкритті ми передамо до наших бібліотек і шкіл книжки з історичної серії бібліотеки газети "День".

Організатори чекають на дніпрян за адресою Троїцька площа, 5а, третій поверх.

Виставка працюватиме до 2 лютого. Вхід – вільний!