Хрусткі чебуреки з соковитим фаршем: рецепт, який ви не забудете

Хто не любить хрусткі чебуреки з соковитим м'ясним фаршем? Це улюблена страва багатьох українців, яка завжди актуальна. Але як приготувати ідеальні чебуреки? У цьому рецепті Дніпровська порадниця розповість вам про всі секрети, які допоможуть вам приготувати чебуреки, які неможливо буде відірвати.

Інгредієнти

Вода (кип'ячена, тепла) – 200 мл;
Яйце - 1 шт.;
Сль (не повна) – 1 ч. л.;
Цукор – 0.5 ч. л.;
Горілка – 4 ст. л.;
Олія - 5 - 6 ст. л.;
Борошно - 2 - 2.5 скл.;
М'ясо (яловичина з жирком) – 300-350 г;
Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
Спеції - на свій смак.

Приготування


рецепт хрустких чебуреків

  1. Борошно всипати в миску (для початку 1.5 склянки), зробити в середині поглиблення, влити воду, масло, горілку, вбити яйце, додати сіль і цукор, замісити тісто, підсипаючи ще борошно (воно має бути трохи м'якшим, ніж на пельмені), добре його вимішати на столі, потім прикрити мискою і залишити мінімум на 1 годину, в процесі перебити кілька разів, чим довше тісто постоїть, тим смачніше буде.
  2. Додати у фарш цибулю, сіль та перець за смаком, потім трохи розвести крижаною водою (приблизно 50 мл) так, щоб фарш був як дуже густа сметана.
  3. Розкочюємо тісто та формуємо чебуреки. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору.

Також ми писали На ювілеї ця страва буде доречна. Замість котлет подають на святковий стіл