Легкий літній шедевр: кабачкова лазанья, яка тане в роті
Набридли традиційні рецепти? Спробуйте лазанью в новому виконанні. Замінивши традиційну лазанью на тонкі слайси кабачка, ви отримаєте легке та корисне блюдо, яке не поступається за смаком класиці, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Кабачок - 1 шт.
Для м’ясної начинки
Цибуля - 0,5 шт.
Курячий фарш - 400 г.
Помідор - 1 шт.
Томатна паста - 1 ст. л.
Сіль, спеції.
Для соусу
Грецький йогурт або сметана - 200 г.
Твердий сир - 40 г.
Яйце - 1 шт.
Зелень.
Сіль.
Сир - 60 г.
Приготування
- Кабачок нарізаємо слайсами. Для соусу з’єднуємо грецький йогурт, яйце, зелень, сіль та натертий сир. Перемішуємо.
- На оливковій олії підсмажуємо цибулю, додаємо курячий фарш. Згодом додаємо нарізаний помідор та томатну пасту. Додаємо улюблені спеції і тушкуємо під кришкою 10 хвилин.
- Викладаємо слоями: трохи м’ясної начинки, слайси кабачка, решта м’ясної начинки, половина соусу, слайси кабачка, друга половина соусу, натертий сир. Запікаємо 40 хвилин при 180°.
Також раніше ми писали Як вивести жовті плями від поту на білому одязі: прості та доступні методи за копійки