Легкий літній шедевр: кабачкова лазанья, яка тане в роті

Набридли традиційні рецепти? Спробуйте лазанью в новому виконанні. Замінивши традиційну лазанью на тонкі слайси кабачка, ви отримаєте легке та корисне блюдо, яке не поступається за смаком класиці, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кабачок - 1 шт.

Для м’ясної начинки

Цибуля - 0,5 шт.
Курячий фарш - 400 г.
Помідор - 1 шт.
Томатна паста - 1 ст. л.
Сіль, спеції.


Для соусу

Грецький йогурт або сметана - 200 г.
Твердий сир - 40 г.
Яйце - 1 шт.
Зелень.
Сіль.
Сир - 60 г.

Приготування

  1. Кабачок нарізаємо слайсами. Для соусу з’єднуємо грецький йогурт, яйце, зелень, сіль та натертий сир. Перемішуємо.
  2. На оливковій олії підсмажуємо цибулю, додаємо курячий фарш. Згодом додаємо нарізаний помідор та томатну пасту. Додаємо улюблені спеції і тушкуємо під кришкою 10 хвилин.
  3. Викладаємо слоями: трохи м’ясної начинки, слайси кабачка, решта м’ясної начинки, половина соусу, слайси кабачка, друга половина соусу, натертий сир. Запікаємо 40 хвилин при 180°.

Також раніше ми писали Як вивести жовті плями від поту на білому одязі: прості та доступні методи за копійки