Мені здається, що це розіграш: Геннадій Корбан звернувся до президента

Голова штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан 22 липня у соціальній мережі опублікував офіційне звернення до президента Зеленського з приводу ситуації, що склалася, коли Корбан намагався перетнути українсько-польский кордон та повернутися в Україну, пише Дніпровська панорама.

Зараз я перебуваю на в'їзді в Україну, у пункті переходу кордону Смільниці.
Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш.
У мене було вилучено паспорт громадянина України, видали акт.
Додому в Україну мене не пускають.
У Дніпро, де живуть мої хворі батьки, у місті та країні, яку я люблю та захищаю з 2014 року.
Хочу звернутись до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного дому?

Screenshot_8

Раніше ми писали, що у Геннадія Корбана вилучили український паспорт через те, що його нібито позбавили громадянства України. Хоча указ президента про це не був опублікований.


295274655_2854935981469953_6811784144267451562_n

Нагадаємо, Геннадій Корбан - один з тих, хто координує оборону не тільки міста, але й усього регіону, а також допомагає обороняти сусідні області. 

Щодо безпрецедентного та скандального "таємного указу" висловилось вже чимало людей. Зокрема, радник Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Дмитро Ярош назвав такий крок назвав ударом по єдностінашого народу, а відомий журналіст Юрій Бутусов зауважив, що позбавлення громадянства людини, яка народилася в Україні, є незаконним. 

"Дніпровська панорама" продовжує уважно слідкувати за розвитком подій.