Місячний календар стрижок на березень 2024 року: секрети краси та здоров'я волосся

Місячний календар стрижок допоможе запланувати стрижку, завивку та фарбування волосся у березні. По фазі місячного циклу можна визначити, для яких процедур із волоссям підходить конкретний день. Наприклад, у спадну місяць рекомендується робити завивки і випрямлення, оскільки волосся добре зберігає форму. А в період місяця, що росте, шевелюра стає неслухняною і росте швидше після вкорочування.
Ми склали місячний календар стрижок на березень 2024 року з урахуванням днів тижня та знаків Зодіаку, в яких буде місяць. Цей список підкаже, в які дні можна сходити до перукаря, а коли краще не робити стрижку та фарбування, повідомляє Дніпровська порадниця.

Коли не можна стригти волосся

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит до перукарні краще скасувати у такі дні березня: 3 березня - у цей день Місяць увійде на знак Стрільця, який негативно впливає на волосся. Шевелюра стане неслухняною, а будь-які укладання та завивки протримаються недовго. Забарвлення також не виправдає очікувань – новий колір протримається недовго.

Місячний календар стрижок на березень 2024 року

  • 8 березня - цієї дати настане 28-й місячний день, який вважається несприятливим для стрижки. Вкорочування волосся забере енергію та погіршить стан кінчиків.
  • 10 березня - через вплив знака Риби волосся стане тонким і пошкодженим. Фарбування та завивки нашкодять більше, ніж зазвичай. Укладання протримається зовсім недовго.
  • 17 березня - стрижка прискорить ріст волосся, але одночасно зробить його неслухняним і заплутаним. Фарбування краще відкласти – результат виявиться незадовільним.
  • 19 березня - через вплив знака Рака волосся стане заплутаним і неслухняним. Стрижка в цей негативно вплине на самооцінку та загальне самопочуття. Фарбувати волосся можна, але лише натуральними барвниками.
  • 29 березня – місячний календар стрижок не рекомендує цей день для відвідування перукарні. Будь-які маніпуляції нашкодять волоссю, особливо хімічна завивка.

Також не варто робити складну зачіску щоп'ятниці, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся у березні 2024

Місячний календар стрижок на березень 2024 року

Наступні дні вважаються найвдалішими для зміни зачіски:

7 березня - стрижка цього дня покращить самооцінку та додасть впевненості, наповнить енергією, зміцнить коріння волосся.
11 березня – дуже вдалий день для вкорочування, якщо хочете прискорити ріст волосся. Нова стрижка в цю дату додасть сил та натхнення, додасть сил. День вдалий для будь-яких експериментів та втілення креативних ідей.
12 березня – дуже гарний день для фарбування. Вдало пройде будь-яке, навіть складне зафарбовування, мелірування, маскування сивини. Також успішно пройде лікування посічених кінчиків.
13 березня – гарний день для будь-яких оздоровчих процедур – вони стануть подвійно корисними. Нова стрижка принесе позитивні емоції та оздоровить волосся, а фарбування (особливо освітлення) пройде з чудовим результатом.
14 березня - чудовий день для будь-якого фарбування, укладання, завивки, випрямлення. А якщо підстригтися, то волосся оздоровиться. Хороша дата для освітлення та фарбування сивини.
16 березня - день добре підійде для укладання, завивки, легкої та повітряної зачіски, але робити суворі та об'ємні зачіски не варто. Волосся стане неслухняним і кучерявим. Гарний день для фарбування у будь-які кольори.
20 березня – вдало пройдуть абсолютно всі процедури з волоссям, а також виправлення невдалої стрижки чи неякісного фарбування. Оздоровчі процедури будуть кориснішими, ніж зазвичай.
21 березня - це найкращий день, коли стригтися в березні 2024 року. Абсолютно будь-які процедури у перукаря пройдуть успішно і порадують результатом.
23 березня - під впливом знака Діви волосся стане слухняним і поступливим. Завивка протримається довго, а фарбування пройде так, як треба. Волосся після стрижки стане густішим і здоровішим, почне менше випадати.

Також раніше ми писали Відкриваємо городній сезон: що можна садити у березні