Муніципальна поліція провела рейди по наливайках (Фото)

Поки дніпряни святкували та відпочивали, муніципальні поліцейські працювали. Інспектори КП «Муніципальна поліція» Дніпровської міськради щодня проводять роботу з виявлення місць стихійної торгівлі та проводять перевірку торгівельних кіосків на наявність торгівлі алкоголем. Спеціальні робочі групи, до складу який входять і співробітники національної поліції, фіксують нові факти реалізації фальсифікованого алкоголю в торгівельних мережах. Також виявляють місця торгівлі горілкою без відповідних дозвільних документів.

Так, наприклад, по вулиці Молодогвардейська, 69, працює паб взагалі без будь-яких документів. На вулиці Заповідна,132а – кафетерій, в якому торгують алкоголем без ліцензії. На вул. Юрія Кондратюка, 5а, Кафе-Бар здійснює незаконну торгівлю алкоголем. На пр. Слобожанському,18б, працює «наливайка», на вул. Братів Трофімових, 131а – «Корчма╗.

Саме тут здійснюється торгівля алкоголем сумнівної якості без документів. Вул. Велика Діївська, 28Н - за цією адресою відбувається торгівля сурогатним алкоголем. На вул. Космічнsq,10а, серед житлових кварталів працює «наливайка». Під час рейду вилучено 91 літр сурогатного спирту, 100 літрів пива, 26 пляшок горілки.


Провулок Парусний,12 – за цією адресою працює торгівельний кіоск, в якому реалізують алкогольні напої без документів. Тільки тут під час перевірки було вилучено 64 пляшки вина, 14 десятилітрових паків вина та 40 літрів горілки.

Днями виявлено «наливайку» на ринку «Комінтернівському». Виявилося, що в так званому «Кафетерії» здійснють торгівлю зовсім не кавою та чаєм. Тут бадьорять відвідувачів спиртними напоями власного виробництва. Для цього застосовують спирт сумнівної якості та звичайну воду з-під крану. Така собі «ручна робота». Цього разу вилучено15 літрів спирту, 10 пляшок горілки, вино, коньяк, лікер тощо.

Згідно з чинним законодавством, за результатами перевірок складено адміністративні протоколи, проведена профілактична бесіда, неліцензійна продукція конфіскована. Матеріали направлені до суду. Заходи щодо профілактики та боротьби з торгівлею фальсифікованими та неліцензійними спиртними напоями триватимуть і надалі, запевняють в КП «Муніципальна поліція».