На Азовському морі у пік сезону не пускають на пляж

Загарбники влаштували військову базу в селі Приморський Посад на узбережжі Азовського моря та заборонили мешканцям доступ до пляжу. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Приазовську селищну раду.

Село Приморський Посад в Мелітопольському районі – це одне з найбільш відомих місць економного відпочинку на узбережжі Азовського моря.

Однак серед переліку пляжів Приазов’я, де окупаційна влада дозволяє цього літа відпочивати місцевим мешканцям, пляжу в Приморському Посаді не виявилося.

За інформацією окупантів, для відпочиваючих будуть відкриті пляжі в Ботієво, Новокостянтинівці, Строганівці та Степанівці Першій. А пляж в Приморському Посаді – закритий. 

За інформацією Приазовської селищної ради, окупанти вже давно перекрили в’їзд до Азовського моря саме в цій локації. 

Тут вони облаштували військову базу. На території узбережжя Приморського Посаду дислокується ворожа військова техніка та окупаційні війська. Місцеві бази відпочинку нещадно грабуються, – сказано в повідомленні.

Законна влада селища закликає мешканців  громади, які знаходяться в окупації, утриматися від виїздів до узбережжя в найближчі місяці, зважаючи на безпекову ситуацію.

Як повідомляв Центр журналістських розслідувань, фактично усі пансіонати, готелі та бази відпочинку на Арабатській стрілці захоплені окупаційною адміністрацією РФ. У них розселений особовий склад Росгвардії, ФСБ та армійських підрозділів. Після так званого «референдуму» в росреєстрі РФ за адресами незаконно привласнених приміщень були зареєстровані управління, установи та  організації федерального підпорядкування та утворені окупаційною адміністрацією.

Нагадаємо, раніше ми писали

"Тато, тут пустеля". Що побачили у Кирилівці на Азовському морі у пік сезону