"Навіщо ви брешете": Ольга Сумська різко відреагувала на слова племінника про ії доньку

В'ячеслав Хостікоєв, двоюрідний брат Антоніни Паперної, розповів про те, що акторка, яка живе в Росії, ігнорує війну в Україні та не спілкується з українською частиною родини. За його словами, він намагався зв'язатися з Паперною після початку повномасштабного вторгнення, але вона не відповіла на його повідомлення, навіть коли померла їхня бабуся, повідомляє Дніпровська порадниця.

скандал Сумська

Ольга Сумська, мати Паперної, обурилась заявою племінника та звинуватила його у брехні. Вона наголосила, що ховала бабусю під бомбами разом з іншими членами сім'ї, а родини Хостікоєва на похороні не було.

Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року, - написала Сумська. - Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслава нікого не було, навіщо ви брешете? - написала вона у Instagram.

скандал

Сумська також звернулася до журналіста Ростислава Калацницького, який взяв інтерв'ю у Хостікоєва, з запитанням:

Яке ви маєте право ганьбити нашу сім'ю?! Сидите за кордоном і заробляєте на брехні?.

скандал через доньку Сумській

Варто зазначити, що чоловік Паперної, Володимир Яглич, ймовірно, має проросійську позицію. Він знімався у промо-роликах російської армії та публічно сумував з приводу смерті актора-путініста Сергія Пускепаліса.

Також раніше ми писали 62-річній тещі Віктора Павліка втретє відмовили у виплаті пенсії