62-річній тещі Віктора Павліка втретє відмовили у виплаті пенсії

Дніпрянка дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова знову опинилася в центрі уваги публіки. Цього разу блогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram історією про те, як її мамі втретє відмовили у виплаті пенсії. Про це розповідає Дніпровська порадниця.

62-річна мама Катерини Реп'яхової, вчителька математики за фахом, не може отримати пенсію через бюрократичні перешкоди. За словами блогерки, Пенсійний фонд постійно знаходить нові причини для відмови. Цього разу причиною стало те, що в документах не вистачає печатки, яку мали поставити ще 1985 року.

Мою маму сьогодні засмутила одна новина. Їй втретє відмовили…Як думаєте, в чому? Мамі 62 роки і у неї немає пенсії. Хоча вона працювала більшість життя, - пожалілася блогерка.

Історія Катерини Реп'яхової обурила багатьох користувачів мережі. Люди висловлюють співчуття мамі блогерки та засуджують бездіяльність Пенсійного фонду.

Ситуація з мамою Катерини Реп'яхової – це лише один із прикладів бюрократичних складнощів, з якими стикаються українці при оформленні пенсії. 

Історія Катерини Реп'яхової привернула увагу до проблеми пенсійного забезпечення в Україні.

репяховарепяхова1

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі жінка і кішка отруїлись консервами