Не рецепт, а золото. Такі котлети готують у найкращих японських ресторанах
Сьогодні ми вас точно здивуємо. Розповімо про незвичний рецепт котлет. Це ситна м'ясна страва, яку можна подавати абсолютно з будь-яким гарніром за смаком. Але скільки б не готували котлети, вони завжди виходять різні за смаком. Вони не набридають, бо мають різні варіанти приготування. Одним словом котлети – універсальна страва.
Мова йде про котлети з капустою, які легко приготувати у домашніх умовах.
Інгредієнти для котлет із капустою:
капуста - 300 г;
цибуля ріпчаста - шт.;
фарш - 500 г;
часник - 2 зубчики;
яйце - шт.;
сіль - ½ ч.л.;
панірувальні сухарі;
молоко - 200 мл;
сир плавлений - 180 г.
Приготування котлет із капустою:
Крупно шаткуємо капусту, нарізаємо великими шматочками цибулю. Подрібнюємо цибулю з капустою у блендері або пропускаємо через м'ясорубку.
У фарш викладаємо капустяну масу, пропускаємо через прес туди ж зубчики часнику. Розбиваємо до фаршу яйце, висипаємо сіль і ретельно перемішуємо.
Формуємо із суміші овальні котлети, обвалюємо в панірувальних сухарях.
У сковороді з олією обсмажуємо котлети до золотистої скоринки з обох боків.
В окрему миску виливаємо молоко, викладаємо плавлений сир, подрібнюємо занурювальним блендером. Вливаємо сирну суміш у сковороду до котлет, накриваємо кришкою.
Готуємо котлети під кришкою 20 хвилин на повільному вогні.
Виходять чудові котлети у сирному соусі. Ця страва замінить звичайні котлети, які ви готуєте щодня.