Неймовірні паски-синобони: ароматне поєднання для незабутнього свята

Пасха вже на порозі, а ви ще не знаєте, чим здивувати своїх близьких? Забудьте про традиційні куличи! Спробуйте ці неймовірні паски-синобони, які поєднали в собі м'якість ароматного тіста, свіжість апельсина та пікантність кориці. Неймовірне поєднання м'якого ароматного тіста, апельсина та кориці підкорить ваших гостей та порадує у світле свято, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Тісто

Борошно - 800 г;
Яйця - 2 шт.;
Цукор - 200 г;
Розтоплене вершкове масло - 250 г;
Тепле молоко - 300 мл;
Цедра апельсина - від 1 шт.;
Ванілін - за смаком;
Сіль - 1 щіпка;
Кориця - за смаком;
Дріжджі - 11 г.

як приготувати паски-синобони


Для крему

Вершки 33% - 200 мл;
Маскарпоне - 3 ст. л.;
Цукрова пудра - 100 г.

Приготування

  1. Замішуємо тісто з вищеподаних інгредієнтів. Після цього накриваємо рушником та залишаємо на дві години, воно підніметься мінімум вдвічі. 
  2. Після цього розкочуємо тісто руками, змащуємо маслом, посипаємо сумішшю цукру та кориці. Перекладаємо у форму, залишаємо настоюватися 30 хвилин.
  3. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 180 ° С в режимі верх-вниз з конвекцією приблизно 40 хвилин.

Також раніше ми писали Як розігріти картопляне пюре, щоб воно було як тільки приготовлене