Невозможно смириться с болем утраты: сегодня в Днепре попрощаются с известным человеком

В Днепре перестало биться сердце известного человека - полковника внутренней службы в отставке Черненко Александра Григорьевича. Об этом корреспондент "Днепровской панорамы" узнал на Фэйсбук странице Андрея Кульбача, начальника главного управления ГСЧС в Днепропетровской области.

"Колектив Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області глибоко сумує про смерть полковника внутрішньої служби у відставці ЧЕРНЕНКА Олександра Григоровича.

дяд

На 67 році життя жорстока хвороба вирвала з наших рядів прекрасну людину, люблячого батька і справжнього офіцера.

Скрізь, де б не доводилося служити Олександру Григоровичу, він залишав за собою добрий слід людського визнання та подяки серед колег і товаришів.

Неможливо змиритися з болем втрати близької людини, товариша, друга, визначного професіонала пожежної служби.

ЧЕРНЕНКО Олександр Григорович народився 27-го вересня 1953 року в селі Водяне, Магдалинівського району, Дніпропетровської області.

Службу в пожежній охороні він розпочав у 1979 році на посаді інженера нормативно-технічного відділу УПО Дніпропетровського облвиконкому.

Понад 25 років Олександр Григорович зразково служив в підрозділах і апараті УПО УВС Дніпропетровської області та МНС Дніпропетровської області на посадах інженера нормативно-технічного відділу УПО, старшого інженера 28-ої самостійної воєнізованої пожежної частини м. Нікополь, начальника 4-ої самостійної державної пожежної охорони УВС, першого заступника начальника управління державної пожежної охорони УВС, заступника начальника Головного управління начальника управління з питань наглядово – профілактичної діяльності Головного управління МНС України у Дніпропетровській області.

За період служби полковник внутрішньої служби у відставці Черненко Олександр Григорович понад 30-ти разів заохочувався відомчими нагородами.


Поки билося серце нашого товариша, його помисли і справи були цілком підлеглі інтересам оточуючих його колег і товаришів.

Світла пам'ять Олександру Григоровичу, чудовій людині і громадянину, прекрасному товаришу та справжньому офіцеру.

Його образ на вічно житиме в серцях рятувальників Дніпропетровщини і всіх тих, хто його знав.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким", - пишется в сообщении.

город

Церемония прощания состоится 28.05.2019 в 11:00 в г. Днепр, улица Набережная Заводская 92 Б (Храм Рождества Пресвятой Богородицы).

Напомним, ранее мы писали В НИКОПОЛЕ ОБЪЯВИЛИ 2 ДНЯ ТРАУРА: ГОРОД СОДРОГНУЛО СТРАШНОЕ ИЗВЕСТИЕ В летнем лагере воспитатель «стрелял» по детям и держал в страхе: жуткие подробности Как наказали маршрутчика в Днепре, который порвал деньги и швырнул ребёнку в лицо (Видео) Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook. Подписывайтесь на наш канал в Telegram.