Пиріг із смородиною за 5 хвилин. Смачніше та простіше не буває

Пиріг із смородиною за 5 хвилин. Простіше кажучи – все змішав і в духовку. Цей пиріг для вас стане паличкою-виручалокою. Його можна спекти, коли немає часу. Записуйте простий рецепт, який вам розповість Дніпровська порадниця.

Хто сказав, що домашня випічка має тривати багато часу? Представляємо вам простий і неймовірно смачний рецепт пирога зі смородиною, який можна приготувати лише за 5 хвилин! Так-так, ви не дочули, саме за п'ять хвилин ви зможете змішати всі інгредієнти і відправити пиріг в духовку.

Чому цей рецепт такий особливий?

Швидкість приготування Ідеально підходить для тих, хто цінує свій час.
Прості інгредієнти: Все, що вам потрібно, напевно, вже є у вас на кухні.
Мінімальна кількість посуду: Швидке прибирання після приготування.
Неймовірний смак: Поєднання соковитої смородини та ніжного тіста нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти:

Яйця - 2 шт.;
Цукор - 200 г;
Сіль - ⅓ ч.л.;
Ванільний цукор - 10 г;
Молоко - 80 г;
Рослинна олія - ​​60 г;
Борошно - 240 г;
Розпушувач - 7 г;
Смородина - 300 г;
Сметана - 200 г;
Цукрова пудра - ⅓ ч.л.


Приготування

Розбиваємо в миску яйця, висипаємо ванільний та класичний цукор, сіль і збиваємо віночком до розчинення піщинок. Виливаємо в яєчну суміш молоко та олію, перемішуємо.

Висипаємо в яєчну суміш борошно та розпушувач, замішуємо густе тісто без грудок. Висипаємо до смородини крохмаль, змішуємо.
Висипаємо ягоди в тісто, акуратно перемішуємо силіконовою лопаткою і виливаємо у форму. Заздалегідь форму для випічки змащуємо рослинним маслом і посипаємо борошном.
Випікаємо пиріг при 180 градусах 35 хвилин. Попередньо змішуємо сметану з цукровою пудрою, виливаємо на гарячий пиріг і відправляємо в гарячу духовку на 10 хвилин. Нагрів при цьому вже потрібно вимкнути.
Виходить гарний ніжний пиріг зі смородиною у сметанній заливці. Брати для рецепту можна як чорну, і червону ягоду.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали

Фаршировані помідори. Так смачно ви ще не готували