Що слід враховувати, йдучи до церкви у Дніпрі на Вербну неділю (Прогноз погоди)

Вербна неділя буде в Україні з дощами - періодичними, часом погримить гроза. Хіба що у південній частині істотних опадів не очікується. Такий прогноз на неділю, 9 квітня, дала синоптик Наталя Діденко, повідомляє Дніпровська панорама.

За висновками Діденко, у більшості областей буде тепло, протягом дня +12+16 градусів, на заході України та місцями на Донеччині й Луганщині +8+12 градусів.

Волинь та Рівненщина вистрибнуть із холоду - там окрема температура завтра, +12+15 градусів.

У Києві вербовими гілочками будемо відмахувати дощ, а пухнастими вербовими котиками лякати грозу - не забудьте парасолі. Температура повітря буде стриманою, але комфортною, +12, +13 градусів, - повідомила Діденко.

Синоптик припускає, що відчутне потепління дружно рушить в Україні з 13-14 квітня, якраз перед Паскою. Це відчують навіть у західних областях, де у квітні сипав сніг.

Прогноз від Укргідрометеоцентру

9 квітня в Україні буде хмарно з проясненнями.

Вночі місцями невеликий дощ, вдень помірні дощі, подекуди з грозою; у більшості західних, вдень і південних областей без істотних опадів.

У Карпатському регіоні на дорогах місцями ожеледиця; вночі та вранці у західних, Житомирській та південних областях туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°; у західних областях вночі від 4° тепла до 1° морозу (в Карпатах 2-7° морозу), вдень 7-12° тепла.

карта погоди 9 квітня

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі пройшов дощ і випав перший град (Фото, відео)