Смачний та швидкий сніданок: рулетики з листкового тіста за 15 хвилин
Ці рулетики з листкового тіста готуються за лічені хвилини, а інгредієнти доступні кожному. Начинка з ковбаси, сиру та майонезу робить їх неймовірно ситними та ароматними, а рум'яна скоринка, що утворюється завдяки змащуванню яєчним жовтком, надає їм апетитного вигляду, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Листкове бездріжджове тісто;
Кетчуп або томатна паста - 1 ст. л.;
Ковбаса натерта на тертці - 1/4 чашки на шматок тіста;
Сир - 1/4 чашки на шматок тіста;
Майонез - 1/2 ст. л.;
Яєчний жовток + 1 ст. ложка молока - для змащування.
Приготування
- Беремо листкове бездріжджове тісто, змащуємо кетчупом. Зверху викладаємо натерту на тертці ковбасу, сир, робимо сіточку з майонезу, згортаємо в рулет. Далі нарізаємо на частини, перекладаємо у форму.
- Для змащування збиваємо жовток з молоком. Змащуємо рулетики і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку до рум'яної скоринки.
Також раніше ми писали Пухкі паски-бріош: секрет французької випічки на Великдень