Смачно та корисно: кабачкова запіканка для збалансованого раціону

Поєднання овочів, білка та сиру робить цю страву не тільки смачною, але й корисною. Кабачкова запіканка – це ідеальний варіант для тих, хто стежить за своїм здоров’ям. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кабачок - 1 шт.
Куряче філе - 300 г.
Морква - 1 шт.
Яйця - 2 шт.
Часник - 2 зубчики.
Помідор - 1 шт.
Зелень - за смаком.
Моцарела - 100 г.
Сіль, перець - за смаком.


Приготування

  1. Перемелюємо філе. Додаємо натертий кабачок та моркву, яйця, зелень, часник, сіль, перець. Перемішуємо.
  2. Викладаємо масу у форму, зверху кладемо нарізаний помідор. Запікаємо 45 хв. при 180°C під фольгою.
  3. За 10 хв. до готовності знімаємо фольгу, посипаємо сиром.

Також раніше ми писали Пательня замість духовки: готуємо пиріг за 40 хвилин