Тіло забрати не вдалося. Співачка Федишин зі сльозами на очах розповіла про загиблого на фронті брата (Відео)

Українська співачка Ірина Федишин зі сльозами на очах розповіла про трагедію, що сталася в її родині. У лютому в бою під Соледаром загинув її двоюрідний брат  – 34-річний Роман Климкович, який пішов на фронт добровольцем, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

Як розповіла Ірина Федишин, цю сумну звістку рідні досі не можуть розповісти 83-річній бабусі, бо не знають, як вона перенесе сумну новину.

Він був її любимчиком. Я розумію, що вона має право знати, але є просто страх, як вона перенесе цю звістку. Але вона багато молиться і я думаю, що молитва це те, що йому зараз дуже потрібно, - зі сльозами на очах розповів Ірина.

Крім того, тіло загиблого на фронті Романа досі не повернули.

Брат Федишин

Українська співачка відправляла на фронт одному із захисників бронежилет. Роман носив його деякий час, а потім повернув, бо у військовій частині видали інший.

Зараз у мене є пам'ятний бронежилет. Це бронежилет мого брата Роми, який загинув за Україну. Він певний час його носив. Ми були його дали йому на початку, а потім йому видали вже у військовій частині інші бронежилети. Він його повернув, каже: "Іро, можливо, комусь треба буде більше". І зараз ми від понеділка, у мене є запит, відправимо його в новий загін захисників, — додала Ірина.

Ромчику, цей бронежилет…, наче тебе обійняла. Світла тобі пам'ять мій братик, Герой України. Нехай цей бронежилет рятує життя іншим, - написала українська співачка.

Ірина Федишин також поділилася скріншотом останньої переписки із братом. Тоді вона надсилала йому фото з бабусею на Святвечір.

Ця переписка завершилася словами від Ромчика: "Вітання від мене всім!!!", - розповіла співачка.

федишин із братом

Роман Климкович пішов на фронт добровольцем. Загинув 10 лютого під Соледаром.

Нагадаємо, раніше ми писали: За 9 днів до свого 30-річчя загинув Євгеній Лях з Дніпропетровщини. У нього залишились три брати