Як носити чоловічі кросівки на кожен день

У міру того, як світ модних тенденцій продовжує розвиватися, спортивний одяг стає все більш популярним для повсякденного носіння. Чоловіки, які віддають перевагу комфорту і зручності, тепер можуть легко придбати кросівки Пума для повсякденного носіння, навіть для офіційних заходів. Оскільки формальні обмеження і одяг ділового стилю стали менш популярні, повсякденний і вуличний стиль став новою нормою.

У INTERTOP ви можете знайти широкий вибір брендового взуття, щоб ваш гардероб відповідав останнім тенденціям. Ось кілька порад, які допоможуть вам створити модні, унікальні та незабутні вбрання з кросівками. 

Джинси та футболка

Якщо для вас головне - комфорт, джинси і футболка - чудовий повсякденний образ. Ви можете вибрати кросівки, що поєднуються за кольором з вашим одягом, або вибрати контрастний образ. 

Бомбер і джинси

Для побачення або вечірнього виходу у світ сорочка і чорні штани з парою виразних кросівок можуть скласти стильний образ. Куртки-бомбери також є чудовим варіантом для осіннього сезону. 

Класичні кольори

Якщо ви віддаєте перевагу класичним кольорам кросівок, ви можете експериментувати з різними кольорами верхнього і нижнього одягу. 

Утеплене взуття

У холодні зимові місяці утеплені кросівки ідеально підходять для поєднання з верхнім одягом. Моделі з водо- і брудовідштовхувальним покриттям особливо зручні, якщо ви потрапили під дощ. 

Діловий стиль

Всупереч поширеній думці, кросівки можна носити з костюмом і мати при цьому професійний вигляд. Тільки не забудьте вибрати пару помірно стриманого спортивного взуття. 

Яскраві шкарпетки

Якщо ви віддаєте перевагу лаконічним кросівкам, ви все одно можете додати сплеск кольору за допомогою яскравих шкарпеток. 

кросовки для чоловіків

Коли йдеться про чоловічу моду, кросівки є невід'ємною частиною будь-якого гардероба. При правильному підборі кросівок ви можете створити безліч образів для будь-якого випадку.

Відвідайте INTERTOP, де ви знайдете широкий вибір брендового взуття і переконайтеся, що ваш гардероб відповідає останнім тенденціям.