Торт "Анна Павлова". Як легко приготувати модний десерт
Найніжніший десерт "Анна Павлова", який часто подають у дорогих кав'ярнях, можна без особливих зусиль приготувати в домашніх умовах. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- 4 білка
- 1 ст. кукурудзяного крохмалю
- 50гр цукру
- 70гр цукрової пудри
- лимонний сік 1ч.
Білки збиваємо з щіпкою солі та ваніліном, потім додаємо цукор і збиваємо до його розчинення. Тепер – черга кукурудзяного крохмалю та цукрової пудри – продовжуємо збивати. Додаємо лимонний сік і збиваємо до міцної піни – білки повинні бути добре збиті у міцну масу.
Викладаємо масу на лист, за допомогою ложки формуємо потрібну форму і відправляємо у заздалегідь розігріту духовку. Випікаємо 90 хвилин при температурі 100 градусів. Духовку не відкриваємо! ⠀
Крем:
- Сирний сир 100гр
- Вершки 100 мл жирні 33%
- Цукрова пудра 70гр
Усе збиваємо до густої маси. Дістаємо з духовки готовий корж, прикрашаємо кремом та будь-якими ягодами.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати курячі котлети з броколі та сиром у духовці.