Торт "Анна Павлова". Як легко приготувати модний десерт

Найніжніший десерт "Анна Павлова", який часто подають у дорогих кав'ярнях, можна без особливих зусиль приготувати в домашніх умовах. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • 4 білка
  • 1 ст. кукурудзяного крохмалю
  • 50гр цукру
  • 70гр цукрової пудри
  • лимонний сік 1ч.

Білки збиваємо з щіпкою солі та ваніліном, потім додаємо цукор і збиваємо до його розчинення. Тепер – черга кукурудзяного крохмалю та цукрової пудри – продовжуємо збивати. Додаємо лимонний сік і збиваємо до міцної піни – білки повинні бути добре збиті у міцну масу.

Викладаємо масу на лист, за допомогою ложки формуємо потрібну форму і відправляємо у заздалегідь розігріту духовку. Випікаємо 90 хвилин при  температурі 100 градусів. Духовку не відкриваємо! ⠀

Крем:

  • Сирний сир 100гр
  • Вершки 100 мл жирні 33%
  • Цукрова пудра 70гр

Усе збиваємо до густої маси. Дістаємо з духовки готовий корж, прикрашаємо кремом та будь-якими ягодами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати курячі котлети з броколі та сиром у духовці.