У 11-річної доньки бетонний блок розсік голову. Історія родини Самаріних, яка на диво врятувалася під завалами на ж/м Перемога (Відео)

Мешканка багатостраждального будинку на житловому масиві Перемога Влада Самаріна разом із родиною врятувалися дивом. Свою історію жінка розповіла сайту "Наше місто", повідомляє Дніпровська правда.

Коли стався прильот ворожої ракети на Набережній Перемоги, Влада Самаріна разом із родиною знаходилась вдома. Її житло сильно пошкоджено. Проте жінка більш за все хвилюється за свою 11-річну доньку. У неї – травма голови.

Зараз дівчинка проходить курс лікування в одній з лікарень Дніпра.

Я нічого не зрозуміла. По-перше, у мене навіть думки не виникало, що це може бути наш будинок. Бігла босоніж по розбитим банкам, і Бог так сподобив, що я навіть не порізалася. Потім, вчора ми ходили туди і я подивилася на свої сліди червоні по всій кухні. Я була на кухні і забігла до спальні", - згадує Влада.

Жінка волонтерить у обласній лікарні у відділенні нейрохірургії, і в той трагічний день, тільки-но приїхала зі зміни і сиділа на кухні обідала, а дочка з батьком була у спальні. На жаль, дівчинці розсікло голову бетоннмм блоком, що упав на них

Докладніше - у відео:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що У Дніпрі під час ракетного удару загинула стоматологиня Анна Павловська: що про неї відомо