У Дніпрі під час ракетного удару загинула стоматологиня Анна Павловська: що про неї відомо

У суботу, 14 січня, російські терористи завдали ракетний удар по Дніпру. Ворожа ракета влучила у багатоповерховий будинок на житловому масиві Перемога, забравши життя 45-ти людей. Серед загиблих була й дніпрянка Анна Павловська, дружина та матір двох дітей. Що про неї відомо - розповідає "Дніпровська панорама" посилаючись на телеграм-канал Меморіал.ua.

Анні Павловській було 52 роки. Жінка народилася в Одесі, та ще в дитинстві разом із сім'єю переїхала до Дніпра. Анна Павловська працювала у приватній клініці стоматологинею. Її спеціалізація - реставрація та протезування зубів.

"Вона любила свою справу, сумлінно виконувала роботу. Прагнула, щоб після її праці зуби були не лише здоровими, а й гарними", – розповіла колега та кума загиблої Тетяна Безкровна.

На дозвіллі Анна цікавилася в'язанням, а також любила гуляти по набережній. Анна мала чоловіка та двох дорослих дітей. Після початку повномасштабної війни, 18-річну доньку Олю батьки відправили на навчання в Польщу. Самі, разом із 23-річним сином Микитою, залишились у Дніпрі.

"Коли сталася трагедія, Аня саме поверталася додому. Ракетний удар застав її на вулиці. Вдома чекали чоловік та син. Вони цілі, квартира не постраждала, вона розташована в крайньому під'їзді. Навіть вікна не повилітали. А Аня загинула", – розповіла Тетяна Безкровна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі двох загиблих найкращих подруг поховали в один день.