Виховала не одне покоління учнів. На Дніпропетровщині пішла у вічність відома вчителька

У Кам'янському академічному ліцеї №15 велика втрата - пішла у вічність колишній вчитель початкових класів Неля Василівна Шевченко, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення навчального закладу.

Колектив Академічного ліцею № 15 висловлює співчуття з приводу смерті колишнього вчителя початкових класів Шевченко Нелі Василівни.
Пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів. Вміло навчала їх мудрості та відповідальності, завжди підтримувала та була наставником. Невимовно боляче говорити і писати ці слова про яскравого, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Неля Василівна була енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею.

Розділяємо скорботу і біль рідних, друзів, колег, усіх, хто знав і працював з Нелею Василівною. Світла пам’ять про вчительку завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та учнів школи. Нехай добрий, світлий спомин про Нелю Василівну назавжди залишиться в наших серцях, – йдеться у повідомленні.

вчителька

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі проведуть демонтаж незаконних гаражів та споруд. Список